MEDISCHE TASSEN EN ACCESSOIRES
KLANTENSERVICE 0321 - 381346
5 JAAR GARANTIE
VRAGEN? MAIL INFO@PAXWINKEL.NL

Eigen huisstijl voertuigen NTS

  • Geplaatst op
Eigen huisstijl voertuigen NTS

Door veranderende wet- en regelgeving dient de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS) voortaan te beschikken over een eigen huisstijl op de voertuigen die ingezet worden ten behoeve van orgaandonatie en transplantatie.

In de afgelopen 20 jaar heeft het transport een grote professionalisering doorgemaakt. Hierbij is, op verzoek van het ministerie van VWS, in het verleden aangehaakt bij de ambulancezorg. Na handhaving door het IFV is na overleg besloten de NTS en het IFV twee trajecten op te starten. Het eerste om een NTS huisstijl te ontwikkelen, het tweede om toestemming te vragen bij het Ministerie van VenJ voor het gebruik van striping voor voertuigen voor openbare orde en veiligheid.

De gele achtergrondkleur van de vervoersmiddelen is in de nieuwe huisstijl hetzelfde gebleven. Nieuw zijn het grote rode vlak, de vorm en richting van de ‘striping’ en het duidelijk herkenbare NTS logo.

In de overgangsfase tot eind december 2017 zullen de voertuigen van Witte kruis Transplant (waarvoor Kijlstra het vervoer in Noord-Nederland verzorgt) en Medical Transport Nijmegen, in zowel de ambulance als NTS huisstijl ingezet worden voor dit bijzondere (spoed) transport.

 

Bron: Ambulanceblog.nl

 

Bekijk hier ons assortiment PAX voor ambulancezorg.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

5 jaar garantie op PAX Tassen

voorzien van serienummer

Bel voor persoonlijk advies

0321 - 381346

Uitgebreid assortiment

250+ producten

Eenvoudig afrekenen

iDeal, PayPal, overboeking