MEDISCHE TASSEN EN ACCESSOIRES
KLANTENSERVICE 0321 - 381346
5 JAAR GARANTIE
VRAGEN? MAIL INFO@PAXWINKEL.NL

Fire and Rescue International 2017

  • Geplaatst op
Fire and Rescue International 2017

Het ‘Fire and Rescue International 2017’ congres in Charlotte (North Carolina) had dit jaar een bijzonder Nederlands tintje.

Brandweer Nederland verzorgde drie presentaties en er werd een internationale samenwerkingsovereenkomst getekend. Het congres wordt jaarlijks georganiseerd door de International Association of Fire Chiefs. Brandweercollega’s uit vele verschillende landen namen deel aan het congres; Congo, Nieuw Zeeland, Duitsland, India, Egypte, Japan etc.

Smart data en RemBrand

Brandweer Nederland verzorgde voor het Core education program een presentatie over “Smart data for smarter firefighters”. Deze bijdrage ging over hoe Brandweer Nederland haar mensen zo veilig mogelijk kan laten optreden en hun activiteiten kan optimaliseren door (slim) gebruik te maken van data. Ook werd een tweetal presentaties verzorgd over de ontwikkelingen binnen het programma RemBrand. Uit de interactie met de deelnemers - zowel tijdens de presentaties als na afloop via email - blijkt dat er veel interesse is voor de Nederlandse aanpak om te werken aan minder branden, minder slachtoffers en minder schade.

Memorandum of Understanding

Voorzitter Stephan Wevers van Brandweer Nederland tekende samen met scheidend voorzitter chief John Sinclair en directeur van de IAFC Mark Light uit de Verenigde Staten een Memorandum of Understanding. Wevers: “We hebben in deze intentieverklaring onder meer afspraken gemaakt over het uitwisselen van onderzoek en kennis over brand en brandveiligheid en over het onderling uitwisselen van studenten. Ik ben ervan overtuigd dat we veel van elkaar kunnen leren en dat de ondertekening de start van een goede samenwerking markeert.”

Bron: Brandweer Nederland

Bekijk hier ons assortiment voor brandweer: FirePAX

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

5 jaar garantie op PAX Tassen

voorzien van serienummer

Bel voor persoonlijk advies

0321 - 381346

Uitgebreid assortiment

250+ producten

Eenvoudig afrekenen

iDeal, PayPal, overboeking