MEDISCHE TASSEN EN ACCESSOIRES
KLANTENSERVICE 0321 - 381346
5 JAAR GARANTIE
VRAGEN? MAIL INFO@PAXWINKEL.NL

Nieuwe gordelsets op brancards

  • Geplaatst op
Nieuwe gordelsets op brancards

Alle brancards van Ambulance Oost worden voorzien van nieuwe gordelsets. Deze gordelsets zijn makkelijker in gebruik en zijn makkelijk te reinigen, een welkome aanvulling op de patientveiligheid.

Het gaat om de Stryker Rugged X-Restraint brancard gordels. Er is voor gekozen vanwege het daarbij verbeterde comfort voor de patiënt, ze zijn door één persoon makkelijk aan te brengen en zijn door het toegepaste nieuwe materiaal makkelijk te reinigen. Alle brancards van Ambulance Oost worden de komende weken van deze nieuwe gordelsets voorzien. Daarmee is Ambulance Oost de eerste ambulancedienst die dit systeem in gebruik heeft genomen.

Rescue3000 (waar Paxwinkel.nl onderdeel van is) verkoopt de ACR (Ambulance Child Restraint) een innovatief, universeel, flexibel, volledig instelbaar systeem voor het veilig en effectief vervoeren van baby’s en jonge kinderen op een brancard/stretcher. De ACR is kleur gecodeerd voor eenvoudige selectie uit 4 verschillende formaten 2-5kg (Grijs), 5-12kg (Geel), 10-25kg (Oranje), 20-45kg (Groen) Snel sluiting gordels zijn inbegrepen bij de ACR set voor een stevige bevestiging aan iedere brancard/stretcher om potentieel gevaarlijke bewegingen te stoppen tijdens transport.

 Bron: Ambulanceblog.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

5 jaar garantie op PAX Tassen

voorzien van serienummer

Bel voor persoonlijk advies

0321 - 381346

Uitgebreid assortiment

250+ producten

Eenvoudig afrekenen

iDeal, PayPal, overboeking