Paxwinkel.nl biedt bijzondere dubbele bescherming voor diefstal van interventietassen

Paxwinkel.nl biedt bijzondere dubbele bescherming voor diefstal van interventietassen

Paxwinkel.nl biedt sinds januari 2017 dubbele bescherming aan hulpverleners die gebruik maken van een interventietas van het merk PAX. Alle tassen van PAX zijn voorzien van een serienummer en zijn na registratie traceerbaar indien er sprake is van diefstal. Nieuw toegevoegd aan het assortiment is de zogenaamde ‘Bag protector alert’.

Serienummer
Alle tassen van PAX zijn worden bij productie voorzien van een serienummer. Dit serienummer refereert direct naar de tas, aan wie de tas is geleverd en wanneer dit exact heeft plaatsgevonden. Handig voor de garantie maar ook in geval van diefstal. De leverancier alsook de politie heeft de mogelijkheid om de tas te traceren wanneer deze bijvoorbeeld 2e hands te koop wordt aangeboden. Zo wordt het helers bijna onmogelijk gemaakt om de tas te slijten.

Bag protector alert
De Bag Protector alert is een handig alarm dat een interventietas beschermt wanneer deze ontvreemd dreigt te worden. Als de bewegingssensor 2 of meer trillingen/aanrakingen waarneemt gaat binnen 3 seconden het alarm af. Het krachtige alarmsignaal van 100 decibel kan alleen uitgezet worden door een persoonlijke 4-cijferige code. Hang het alarm aan de interventietas en zodra iemand de tas aanraakt wordt deze verrast door een krachtig alarm.

Met grote regelmaat worden hulpverleners op brutale wijze overvallen en beroofd van hulpverleningsmaterialen. De schade loopt op tot honderden euro’s. Om diefstal tegen te gaan biedt Paxwinkel.nl op twee manier bescherming. Zeer recent is een ambulancemedewerker nog beroofd van een tas tijdens het werk.

Over Paxwinkel.nl
Paxwinkel.nl is de grootste online shop op het gebied van PAX interventie tassen en accessoires. Met meer dan 200 producten in het assortiment en een grote vaste klantenkring – van ziekenhuizen tot de huisarts bij u in de wijk – bedient PAXwinkel.nl een breed scala aan medische professionals.

In 2010 is Paxwinkel.nl overgenomen door Rescue 3000 B.V. en heeft zich sindsdien getransformeerd naar een volledige online winkel met geheel nieuwe uitstraling: een uitgebreid assortiment, die relevant is voor onze klanten. Het is een kleine organisatie, die zich specifiek richt op ondersteuning van medische professionals. Deze ondersteuning uit zich in het leveren van specialistisch medisch materiaal, maar ook medische benodigdheden als verbandmateriaal via www.bhvshop-rescue3000.nl. Tevens wordt Rescue 3000 B.V. regelmatig benaderd door medische professionals om als sparringpartner mee te denken in vraagstukken.

Meer weten? Neem gerust contact op met Willem Jan Noordzij via 0321 - 381346 of mail naar info@paxwinkel.nl.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »