Het assortiment van PAX biedt je logboeken en document organisers die je werk vereenvoudigen. De diverse producten staat kwalitatief gelijk aan de tassen en zijn daarmee een mooie aanvulling op je PAX collectie.

Handige sleutelclip om aan een organiser te bevestigen. Diverse PAX organisers verkrijgbaar. In A4, A5, in tablet uitvoering. Handig voor documentatie.
Deze sleuteltas is een compacte tas voor 10 sleutels. Met uitbreidingsset is deze zelfs geschikt voor 20 sleutels. Elke clip kan apart gelabeld worden.
Deze sleuteltas is een compacte tas voor 20 sleutels. Met uitbreidingssets is deze zelfs geschikt voor 40 sleutels. Elke clip kan apart gelabeld worden.
De Organiser A5 (staand) is een bijzonder handige opbergmap voor al je papieren die in de auto moeten blijven liggen. Inclusief ringband en een sleutelclip.
De Organiser A5 (staand) is een bijzonder handige opbergmap voor al je papieren die in je auto moeten blijven liggen.
De Organiser A5 (liggend) is een bijzonder handige opbergmap voor al je papieren die in de auto moeten blijven liggen. Inclusief ringband en een sleutelclip.
De Organiser A5 (liggend) is een bijzonder handige opbergmap voor al je papieren die in de auto moeten blijven liggen.
De Organiser A5 Navigatie is een bijzonder handige opbergmap voor al je belangrijke documentatie. Inclusief een vak voor mobiele navigatie.
De Organiser A5 Navigatie is een bijzonder handige opbergmap voor al je belangrijke documentatie. Inclusief een vak voor mobiele navigatie.
De Multi Organiser is een map voor documenten in A4 formaat. Aan de binnenzijde zijn een aantal vakken bevestigd voor het opbergen van pasjes en/of visitekaartjes.
De Multi Organiser tablet is een map voor documenten én tablet in A4 formaat. De map beschermt het tablet tegen elk weertype.
De Organiser A4 (staand) is een bijzonder handige opbergmap voor al je papieren die in de auto moeten blijven liggen. Inclusief een sleutelclip.
Deze sleuteltas uitbreiding is een uitbreidings middenwand voor de sleuteltas van 10 en 20 sleutels. De sleuteltas voor 20 sleutels is met 2 uitbreidingswanden uit te breiden tot 40 sleutels. Elke clip kan apart gelabeld worden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »