Verschillende PAX artikelen die een goede aanvulling zijn op je PAX tas of los zijn te gebruiken. Infuustas, intubatietas, evacuatiezeil, deurstop en meer.

Dit is de Feldberg Special, een door speciaal ontwikkelde aanpassing op de Feldberg SAN.
Deze variant compacte Feldberg SAN rugtas die standaard werd geleverd met Divider Systeem is nu verkrijgbaar in een variant met de nieuwe "rechtop-staande middenwan
Dit is de Feldberg Special Blauw, een door speciaal ontwikkelde aanpassing op de Feldberg SAN.
Deze variant compacte Feldberg SAN rugtas die standaard werd geleverd met Divider Systeem is nu verkrijgbaar in een variant met de nieuwe "rechtop-staande mid

PAX Rescue Boa

€222,53
Met de Rescue Boa kun je snel en gemakkelijk een slachtoffer evacueren uit voertuigen. De Rescue Boa wordt geleverd met een beschermhoes.
Met dit Evacuatie Zeil kun je makkelijk slachtoffers transporteren. Gemaakt volgens de EN 1865. Ter voorkoming van doorglijden, uitgevoerd met een voetenzak.
Een zeer praktische tas gevuld met uitstekend gereedschap die je nodig hebt tijdens een THV inzet. Deze holster/tas is te dragen aan een riem/koppel.
Een zeer praktische tas voor gereedschap dat je nodig hebt tijdens een THV inzet. Deze holster/tas is te dragen aan een riem/koppel.
Deze PAX tas biedt ruimte voor stabilisatie materialen en splints. Een prettige aanvulling bij stabilisatieprocedures.
Het Spine board harnas systeem is een geheel vernieuwd systeem in een praktische beschermhoes. Het harnas systeem heeft enkel ruimte nodig waar het aan bevestigd kan worden.

PAX Tourniquet

€33,00
De PAX-Tourniquet is een tourniquet-systeem voor slagaderbloedingen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »